Hos Kørlund Biler kan du købe en "NY" bil til halv pris - modellen er måske 2010 men standen er 2023!

Alle vores biler er "håndplukkede" og leveres i en sådan stand, at bilen med normal vedligeholdelse har samme levetid som hvis du køber fabriksny.

Det vigtigste når du køber brugt bil er bilens undervogn. Det er ikke nok, at bilen fremstår i en flot og skinnende lakering hvis undervognen er grim, rusten og i øvrigt dårligt vedligeholdt. Når du køber brugt bil er det bilens undervogn der er afgørende for, om bilen er sikker og forsvarlig at køre i og det er også her, at mange dyre reparationer kan gemme sig. Til syvende og sidst, er det også undervognens stand der er afgørende for, hvad du kan få for bilen når du igen skal sælge.

Kig godt på vores biler - alle biler er super flotte og meget velholdte med meget få brugtvognsspor. Bemærk især billederne af undervognen, også her er bilerne meget tæt på nyvognsstand.

 

 

 

Alle biler* monteres med nye bremseskiver og klodser og selvfølgelig udskiftes bremsevæsken.

Når bilerne kommer til Kr. Hyllinge fra f.eks. Sydtyskland eller Italien, vaskes og rengøres de omhyggeligt, undervognen afvaskes for kontrol efter større trafikskader. En bil som har haft en større trafikskade er sjældent et godt køb, både kvaliteten af bilens karrosseri og sikkerhedsniveauet kan være væsentligt forringet i forhold til producentens oplysninger, derfor er det vigtigt at bilen kontrolleres. Styrtøj, drivakselmanchetter, bremseslanger, bremserør, hjullejer, bærearme, bøsninger og udstødning efterses og eventuelle defekte dele udskiftes.

 

 

Alle biler* leveres med nye dæk i et godt kvalitetsmærke som for eksempel Goodyear, Continental eller Michelin.

Dæk er en meget vigtig del af bilens sikkerhedsudstyr. De fleste af vores biler har kørt meget få kilometer og er selvom de er 8 - 10 år gamle, stadig monteret med de dæk der i sin tid blev monteret på fabrikken. Der er ofte masser af dækmønster tilbage, men dækkene er hårde og stive og viser ofte tydelige tegn på ældning i form af små revner på dæksiderne. Resultatet er meget vejstøj, dårligt vejgreb og i værste fald kan dækket eksploderer.

 

 

Alle biler* leveres med ny tandrem og spænderulle, her anvendes kun originale dele.

Under motorhjelmen er det også vigtigt at bilen er i topform. Hvis bilen har tandrem er dette et af de vigtigste punkter. Tandremmen bør udskiftes efter et af producenten opgivet kørt km-tal eller periode. Hvis tandremmen knækker, vil det på de fleste biler medfører en alvorlig motorskade og en meget stor regning fra mekanikeren. Motorrummet efterses omhyggeligt, elektriske dele, benzinindsprøjtning, kølerslanger, vandpumpe etc. Bilen får monteret nyt batteri, skiftet olie, oliefilter, brændstoffilter, luftfilter, pollenfilter og meget andet og selvfølgelig kontrollerer vi også olien på gearkasse og differentiale. Klimaanlægget efterses og eventuelt påfyldes nyt kølemiddel.

 

 

Alle biler* leveres med dobbelt lakforsegling.

Lakken er en meget vigtig del af bilen. Vi efterser lakken omhyggeligt og fjerner eventuelle små ridser og stenslag for at undgå fremtidige rustdannelser. Lakken forsegles med en god og professionel voks og nano lakforsegler, som beskytter bilen effektivt mod sol, regn, salt, fugleklatter og meget andet.

Det er som at købe ny bil... Bare meget billigere!

Vores omfattende klargøring betyder, at vi leverer en bil i absolut topstand, selvfølgelig nysynet og godkendt af FDM, med et meget lavt forureningsniveau - en brugt bil, hvor du ikke med det sammen skal ofre penge på service og dyre reparationer - en bil som med normal vedligeholdelse har samme levetid som hvis du køber fabriksny, bare til under halv pris.

Kørlund Biler - også et godt alternativ til Privatleasing!

Hos os kan du købe en luksusbil i topkvalitet med masser af udstyr, komfort, køreglæde og minimum 10 års levetid, til samme pris som det koster at privatlease en kvalitetsbil i bare 36 måneder.

 

For godt til at være sandt? Kig forbi vores forretning -

Kørlund Biler er altid et besøg værd -

og husk -

 

* Enkelte undtagelser - spørg Kørlund Biler

* På biler kørt under 10.000 km udskiftes dele efter behov 

 

Gå til toppen
Copyright © Kørlund Biler